Nou llibre: Tortugues russes

La tortuga rusa (Testudo horsfieldii). Mantenimiento en cautividad - Enric Pàmies
La tortuga rusa (Testudo horsfieldii). Mantenimiento en cautividad

Fa ja diversos anys vaig començar a escriure un llibre sobre les tortugues russes, una espècie de tortuga de terra que mantinc des de l'any 2007.
Finalment l'any 2017 el vaig finalitzar, i va apostar per ell l'empresa editorial Fardatxo Ediciones.

Aquest mes d'octubre s'ha publicat ja el meu primer llibre, sota el nom "La tortuga rusa (Testudo horsfieldii). Mantenimiento en cautividad."

Es tracta d'un pas més dins la meva dedicació al món de les tortugues. Vaig iniciar aquesta afició l'any 1996 amb l'adopció de les dues primeres tortugues aquàtiques. L'any 2005 vaig inaugurar la web Infotortuga.com , per donar informació a tothom que tingués dubtes sobre com mantenir les seves tortugues, i administrant i moderant també diversos fòrums. Després vaig escriure alguns articles per revistes com Animalia o Reptilia, i finalment s'ha publicat el meu primer llibre.

Si esteu interessats en adquirir-lo, el trobareu aquí: http://fardatxoediciones.com/es/quelonios/la-tortuga-rusa-testudo-horsfieldii-mantenimineto-en-cautividad-1222.html