Associacions

Actualment sóc membre i col·laboro amb diferents associacions, algunes des de l'àmbit naturalista i altres en l'àmbit professional.

- Secretari de l'Associació per la Conservació dels Ecosistemes Naturals (CEN), coordinant també la seva secció ornitològica des de Birding Catalunya.
- Voluntari i col·laborador en diferents activitats de la Fundació Plegadis, ubicada al cor del Delta de l'Ebre. Entitat dedicada a l'estudi i protecció de la fauna i flora del Delta, però també d'altres indrets de Catalunya.- Associació Mediambiental la Sínia, dedicada a conservar el Gaià i el seu entorn. Col·laboro amb ells amb el seguiment del corriol camanegre a Altafulla.


- Institut Català d'Ornitologia (ICO). En sóc soci des de fa anys i també sóc el responsable del cens al Pantà de Riudecanyes, dins el programa de Seguiment d'Ocells Comuns de Catalunya (SOCC).


- Sóc també soci des de fa anys de l'associació SEO/Birdlife, dedicada a la protecció i estudi de les aus.- Soci de la Sociedad Herpetológica Valenciana (SOHEVA), i del seu grup territorial: Grup Herpetològic i Terrariòfil de Catalunya (GHTC)
Es tracta d'una associació dedicada al coneixement i estudi de les diferents espècies d'amfibis i rèptils del nostre país i també de la resta del món.

http://www.unzooencasa.com/2014/10/ghtc-grup-herpetologic-i-terrariofil-de.html